dimecres, 29 de maig del 2013

JUGUEM?

La Noemí ha tingut una divertida nit de dissabte, ha compartit un sopar i una sessió de tuppersex amb les companyes de la feina. Ha comprat alguns articles i es deleix per marxar i provar-los. Algunes de les noies proposen d’anar a ballar i a fer unes copes. Ella marxa amb l’excusa que l’endemà ha de matinar.

La Noemí corre pels carrers de la ciutat, no vol desaprofitar ni un sol segon. Quan pitja el botó del porter electrònic de l’edifici encara està pantejant. La porta s’obre. Puja les escales. Ell l’espera al replà. No es diuen res. S’abracen intensament, entren al pis i tanquen la porta al seu darrere. Ella li ofereix la bossa que porta a la mà i li diu “Avui porto joguines”. Ell n’observa el contingut i li somriu maliciosament mentre comenta “Doncs, jugarem!”.

Arriben fins al dormitori. Ell agafa l’antifaç de dins la bossa i estripa el plàstic que l’embolcalla amb les dents. Amb suavitat li col·loca sobre els ulls i la Noemí es queda a les fosques. La resta de sentits s’aguditzen. Ell, lentament, va desfent-se de la seva roba, fins que la deixa únicament amb les calcetes i els sostenidors. A continuació, ell la condueix fins al llit i fa que s’estiri de panxa enlaire. Curosament li agafa els braços i els col·loca damunt del seu cap. Delicadament li besa els llavis, a continuació, la boca recorre suaument la seva galta fins a l’orella on ell li xiuxiueja “Vull que siguis bona nena, que estiguis calladeta i que et deixis fer. Confia en mi i gaudiràs”. Ell s’incorpora.

La Noemí sent que torna a buscar alguna cosa dins la bossa. Després d’uns segons ell li agafa les mans i nota que l’està enmanillant al capçal del llit amb les manilles envellutades que ella ha comprat. Ara la Noemí es troba totalment indefensa davant ell i això fa que es posi encara més calenta. Uns segons en silenci i de sobte sent un soroll que intenta reconèixer. És el so de les fulles d’unes tissores en obrir-se i tancar-se en l’aire. Un calfred la recorre de dalt a baix, barreja de por i excitació. Ell s’asseu damunt del seu ventre amb una cama a cada costat del seu cos i li diu “Prohibit moure’s”, el soroll de les tissores s’atura i nota com la seva punta punxeguda comença a recorre la seva galta esquerra, molt lentament, a poc a poc va baixant pel seu coll exercint la pressió justa, a continuació llisca per la clavícula esquerra fins que topa amb el tirant dels sostenidors, les tissores s’obren pas tallant-lo i baixen pel braç. A continuació torna a repetir el moviment des de la galta dreta, les tissores baixen resseguint el coll, la clavícula esquerra i tallen el tirant del sostenidor que s’interposa en el seu camí cap al braç. Tot seguit la punta de les tissores es deposita al mig de la base del coll i va baixant fins als pits, guardats encara dins dels sostenidors. Lentament en ressegueix el contorn de les dues copes i un altre cop al mig, la Noemí sent com les tissores es tornen a obrir i tallen els sostenidors pel mig. Els seus pits queden alliberats. I les fulles tancades de les tissores comencen a jugar amb els seus mugrons, que reaccionen endurint-se amb el contacte fred del metall. Tot seguit, ell surt de damunt seu. La punta de les tissores llisca pel seu ventre, ressegueix el contorn de les seves calcetes i les acaba tallant de dalt a baix pels costats. Ell deixa les tissores i hàbilment la desempallega dels trossos de roba interior.

La Noemí perceb que remena un altre cop dins la bossa. A continuació li diu “Obre la boca”. Ella obeeix. Un líquid espés li cau dins, la seva llengua el comença a percebre, és dolç, és bo, és... la xocolata! Ell, ressegueix el seu cos amb un fi pinzell justament per allà on minuts abans hi corrien les tissores. I amb el pinzell li fa dolços dibuixos sobre la pell. Quan ell acaba la seva obra d’art li treu l’antifaç i la Noemí s’observa el cos mentre els seus ulls van acostumant-se a la claror. La Noemí està encantada i ho està molt més quan ell comença a esborrar-li els dibuixos amb la llengua, llepant-la, assaborint-la. Ella tanca els ulls i es deixa fer.

Després ell li treu les manilles i agafa de dins la bossa l’oli per a massatges. L’obre i se n'aboca una bona quantitat a les mans, les frega i les recorre amb fermesa per tot el cos d’ella. L’olor de gerds és intensa i ràpidament l’habitació s’inunda d’aquest dolç aroma. El massatge és gratificant. A continuació, és la Noemí la que es frega les mans plenes d’oli de gerds i li fa a ell un bon massatge.

Ella està molt humida i ell té el sexe preparat, tibant, imponent. Ell desitja penetrar-la ja. Ella allarga la mà fins a la bossa i en treu un tub, l’obre, el prem i en treu un bon raig de crema amb la que ungeix delicadament la punta del penis erecte. I, a continuació, arriba la tant desitjada penetració. La crema fa el seu efecte, retarda l’ejaculació en ell i proporciona un efecte d’escalfor intens en ella. Els moviments de les seves pelvis són enèrgics i, finalment, l’orgasme arriba de manera plaent per a tots dos.

Amb cinc minuts, la Noemí en té prou per a refer-se de la intensitat del moment. Es vesteix. Troba a faltar la seva roba interior, però en aquests moments és el que menys li importa. S’atansa al llit, on ell encara hi descansa, li fa un ràpid petó als llavis mente li diu “Gràcies per la nit tan intensa que m’has regalat” i marxa.

La Noemí arriba a casa seva. Entra a l’habitació a les fosques, es treu la roba, es posa unes calces i el pijama i s’esmunyeix dins del llit. Uns braços l’abracen, unes mans l’acaronen i una veu li diu “Fas molt bona olor”. Ella contesta “És oli de gerds, ens l’han deixat provar”. La veu li pregunta “Com ha anat? Què has comprat?”. Ella contesta “Ha anat molt bé, amor, però ja saps que a mi no em van aquestes coses, he rigut molt, però no he comprat res. Després hem acabat la festa anant a ballar. Estic morta!”. I la veu li diu dolçament “Descansa, amor meu, que ens espera un diumenge molt intens” i la Noemí entre els braços del seu marit s’adorm recordant la nit viscuda entre els braços del seu amant.